انجمن علمی HSE

مهندسی فناوری

آسانسور و پله برقی

با توجه به گسترش شهرها و نیاز مجتمع های چندین طبقه و برجها به نصب و تعمیرات آسانسور، رشته مهندسی آسانسور و بالابرها به یکی از کاربردی ترین رشته های فنی تبدیل شده است. مهندسین آسانسور در حیطه طراحی، کنترل کیفیت، تولید و تعمیرات و نگهداری انواع آسانسور، پله برقی و بالابرهای صنعتی و ساختمانی فعالیت می کنند.

آموزش کاملا عملی

رشته مهندسی آسانسور و بالابرها، از کاربردی ترین رشته های فنی دانشگاهی است که از سال —- جزء رشته های دانشگاه انتخاب قرار گرفت و سالانه حدود — دانشجو از این رشته فارغ التحصیل می شوند. نحوه آموزش رشته های دانشگاه انتخاب به صورت کاملا کاربردی و کارگاهی بوده و دانشجو پس از طی دوره های آموزشی، می تواند به راحتی وارد بازار کار شود. همچنین دروس متعدد کارگاهی و دوره های کارآموزی در طول تابستان، باعث می شود دانشجو اعتماد به نفس کافی جهت ورود به کسب و کار را کسب نماید.

مهارت هایی که می آموزید :

محاسبه، طراحی و انتخاب اجزاء مکانیکی آسانسور و بالابرها با استفاده از اطلاعات فنی

بازرسی فنی و کنترل کیفیت قطعات آسانسور و بالابرها

طراحی، برنامه ریزی و نظارت بر فرآیند تولید قطعات آسانسور و بالابرها

نظارت بر سیستم تعمیرات و نگهداری آسانسورها

مدرک مورد تایید وزارت علوم

دانشگاه علمی کاربردی یکی از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که فعالیت خود را از دهه هفتاد آغاز کرده و تا کنون شمار زیادی از داوطلبان، در مقاطع مختلف این دانشگاه ها تحصیل کرده و فارغ التحصیل شده اند.

همچنین مدرک این دانشگاه ها برای ادامه تحصیل در سایر دانشگاه های خارج از کشور ، معتبر می باشد و دانشجویان دارای توان علمی و عملی بالا می توانند در راستای ادامه تحصیل خود در سایر دانشگاه های جهان اقدام نمایند . لازم است گفته شود که دانشجویان این مراکز می توانند در کشورهایی مانند آلمان و استرالیا که دارای نظام آموزشی علمی کاربردی و فنی حرفه ای هستند ،‌ به تحصیل خود ادامه دهند .

 

جذب از طریق سازمان سنجش

متقاضیان می توانند با ثبت نام در سایت سازمان با ارائه مدرک دیپلم در این مرکز ثبت نام کنند. پذیرش این مرکز منحصرا از طریق سازمان سنجش است.

صدور مدرک قابل ترجمه

مدرک دانشگاه، اعتبار بین المللی داشته و قابل ترجمه جهت ارائه به مراکز علمی خارج از کشور می باشد. در کشور های نظیر آلمان و استرالیا، که نظام علمی کاربردی از آنجا گرته برداری شده است، دارای اعتبار ویژه ای است.

امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر

فارغ التحصیلان می توانند با ارائه مدرک تحصیلی مرکز انتخاب، در هر دانشگاهی (اعم از دولتی، آزاد، پیام نور ، علمی کاربردی و...) در مقاطع بالاتر (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) ادامه تحصیل دهند.

این رشته برای چه کسانی مناسب است؟

از آنجا که قطعات آسانسور به صورت جداگانه به ساختمان آورده می شود، علاقمندان به شغل نصب آسانسور باید از توان بدنی خوبی برای حمل و اتصال این قطعات برخوردار باشند. همچنین آشنایی با دروس پایه ریاضی و فیزیک، قدرت تحلیل و علاقه به فعالیت های فنی و مهندسی لازمه موفقیت در این رشته است. از دیگر ویژگی های مهم افراد شاغل در حوزه آسانسور، تعهد کاری، مسئولیت پذیری، توان تصمیم گیری در شرایط خاص و رعایت دقیق مسائل ایمنی می باشد.

موقعیت های شغلی فارغ التحصیلان

طراح آسانسور و بالابرها

مدیر تولید، نصب و نگهداری آسانسور و بالابرها

بازرس کنترل کیفیت آسانسور و بالابرها

برخی از اساتید این رشته

از زبان دانشجویان

دانشجویان ما در رابطه با این رشته چه می گویند.

متن دانشجو

"لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است."

رایلان تولبرت

رضایت مشتریان

متن دانشجو

"لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است."

رایلان تولبرت

رضایت مشتریان

متن دانشجو

"لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است."

رایلان تولبرت

رضایت مشتریان

مزایای ثبت نام در مرکز علمی کاربردی انتخاب چیست؟

کاربردی بودن برای اشتغال

برنامه ریزی درسی مناسب برای شاغلین

اساتید مجرب و امکانات آموزشی

وام ها و کمک هزینه های تحصیلی

اینجا یک دانشگاه مهارتی است...

انتخاب با شماست...!

پیش ثبت نام

علاقمندان به پیش ثبت نام یا مشاوره می توانند با تکمیل فرم روبرو، در رشته های این دانشگاه پیش ثبت نام نمایند.

اولویت استخدام در گروه صنعتی انتخاب الکترونیک

گروه صنعتی انتخاب الکترونیک (تولیدکننده محصولات برندهای اسنوا، دوو و بُست) با در اختیار داشتن کامل ترین و فراگیرترین محصولات لوازم خانگی در سبد مصرفی خانوار در راستای کسب بالاترین میزان رضایت مندی مشتریان با ارائه مطلوب ترین کیفیت ممکن در حال فعالیت است. این گروه صنعتی با برخورداری از 12 کارخانه مختلف در حوزه های متفاوت صنعت پیشران لوازم خانگی در مساحتی بیش از 300هزار متر مربع و با داشتن پیشرفته ترین ماشین آلات در خطوط تولیدی خود، یکی از قطب های صنعتی کشور محسوب می شود. انتخاب الکترونیک با بومی سازی دانش و فناوری تولید لوازم خانگی، احداث مجتمع های بزرگ تحقیقاتی در جنوب شرق آسیا و همچنین اروپای غربی، نام خود را در ردیف بزرگ ترین و پیشرفته ترین تولید کنندگان لوازم خانگی در جهان نیز مطرح کرده است. محصولاتی که در مجموعه انتخاب الکترونیک تولید می شود، قابلیت رقابت با برندهای جهانی را داشته و ارائه لوازم خانگی با کیفیت برای مردم در سخت ترین شرایط اقتصادی نیز از جمله نقاط قوت این گروه محسوب می شود. سرمایه اجتماعی به دست آمده از اعتماد مشتریان به خدمات پس از فروش محصولات برندهای وابسته به گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، قابل قیمت گذاری نیست و تمرکز بر ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت به مشتریان بخش مهمی از زنجیره ارزش این مجموعه محسوب می شود. جامعه هدف تولید محصولات گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، تمام اقشار نظام اجتماعی بوده و در قیمت گذاری کالاها شاخص های بالای کیفی، فنی و زیبایی محصولات با توجه به سطح توانمندی آحاد مردم در خرید، در نظر گرفته شده است.

لیست دروس رشته

دروس عمومی دروس مهارت مشترک و پایه دروس اصلی و کار در محیط دروس تخصصی
یک درس از گروه مبانی نظری اسلام (۲)
مهارت های مسئله یابی و تصمیم گیری (۲)
کارورزی۱ (۲)
زبان تخصصی (۲)
یک درس از گروه انقلاب اسلامی (۲)
کنترل پروژه (۲)
کارورزی۲ (۲)
کارگاه طراحی قطعات مکانیکی آسانسور (۱)
یک درس از گروه تاریخ تمدن اسلامی (۲)
مدیریت منابع انسانی (۲)
کاربینی (۱)
برنامه ریزی سیستم های تولید و تعمیرات (۲)
یک درس از گروه آشنایی با منابع اسلامی (۲)
ریاضی مهندسی (۳)
ایمنی آسانسور و پله برقی در محیط کار (۲)
محاسبات فنی آسانسور (۲)
ورزش۱ (۱)
دینامیک (۲)
علم شناخت مواد و خواص آن (۲)
طراحی و نصب پله برقی (۲)
دانش خانواده و جمعیت (۲) (در صورت عدم گذراندن در دوره کاردانی)
استاتیک (۲)
سیستم های کنترل فرمان (۲)
آز ماشین های الکتریکی و کنترل (۱)
----------
----------
استانداردهای پله برقی (۱)
طراحی قطعات مکانیکی آسانسور (۲)
----------
----------
برق مقدماتی آسانسور (۳)
پروژه (۳)
----------
----------
استاندارد آسانسور هیدرولیک (۱)
ماشین های الکتریکی و کنترل (۳)
----------
----------
آز سیستم های کنترل فرمان (۱)
طراحی و جانمایی آسانسور (۳)
----------
----------
مقاومت مصالح (۲)
آنالیز ترافیک و هوشمندسازی آسانسور (۲)
----------
----------
آز برق مقدماتی آسانسور (۱)
بازرسی فنی و کنترل کیفیت آسانسور و پله برقی (۲)
----------
----------
آز مقاومت مصالح (۱)
طراحی سازه آسانسور و پله برقی (۲)

دانشگاه مخیر است به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای مرکز، حداکثر ۶ واحد جبرانی جهت رفع کمبود دانشجو یا افزایش مهارت وی، ارائه نماید. 

طول دوره و شهریه

طول دوره مهندسی فناوری آسانسور و پله برقی چقدر است؟

این دوره به مدت ۲ سال، معادل با ۴ ترم تحصیلی برنامه ریزی شده است.

شهریه دوره مهندسی فناوری آسانسور و پله برقی چقدر است؟

شهریه

نحوه پرداخت شهریه دوره مهندسی فناوری آسانسور و پله برقی چگونه است؟

شهریه

تبلیغات

کاردانی حرفه ای